Välkomna till Förskolan Alsalam Terminsstart Ht 2018

Vi startar igång höstterminen på förskolan måndagen den 20 Augusti, då är alla barn välkomna tillbaka till förskolan, vi hoppas att ni har haft en skön sommar!

Sådant som kan vara bra att veta är att vi på Hagagatan fortfarande har samma avdelningar, men att vi organiserat dem för bästa möjlighet till att dela barnen i mindre lugna grupper.

Lilla björn 1-3 år – Zaher, Sena och Muna arbetar tillsammans med 16 barn.

Stora björn 3-4 år – Maria, Karin, Iqra och Bellma arbetar tillsammans med två grupper med respektive 12 och 11 barn.

Ekorren 5 år– Anna, Bodour, Nejmo, Felicia, Hawa och Emelie arbetar tillsammans med två grupper med repektive 20 och 12 barn.

På Pålsbodagatan enhet Jasmine så har vi två avdelningar

Lilla björn 1-3 år – Ismeta, Zohar och Amra arbetar med 15 barn.

Stora björn 3-4år- Ameera, Adisa och Mika arbetar tillsammans med 16 barn, Denisa kommer att vara med och starta upp avdelningen, men kommer att ta ett avbrott för studier from Oktober och är återigen med oss i Januari.

I ledningen för hela förskolan arbetar förskolechef Felicia, samordnare Rania och huvudman är Skolchef Hussein Aldaoudi.

Bussarna börjar att gå from 20 augusti och vi hoppas att samarbetet med dem skall fungera smidigt för barnen.

Under höstterminen kommer vi att arbeta med projekt språk och natur, detta innebär även att det är viktigt att barnen har kläder efter väder då vi befinner oss utomhus en stor del utav alla våra aktiviteter på förskolan.