Välkomna till ett nytt spännande lek-år på Förskolan Alsalam!

Det blir några förändringar bland oss i personalen som är bra för er att känna till.

Förskolan i Karlsund

På lilla björn 1-2 år kommer Zena, Rhoda, Isabel och Muna och Naima som resurs, att arbeta.
På Stora björn 3-4år kommer Alexandra att fortsätta att jobba tillsammans med Chyma, Safiya och Zaher.
På Ekorren 5 år kommer Felicia att fortsätta att jobba tillsammans med Hanan, Maria, Hawa, Bodour och Dragana.

Förskolan i Ladugårdsängen

På lilla björn 1-2 år kommer Zahra att fortsätta att jobba tillsammans med Cornelia och
På stora björn 2-4år kommer Amira att fortsätta att jobba tillsammans med Nergis och Denisa.

Vi kommer att fortsätta att organisera oss på bästa sätt utifrån våra förutsättningar. Vi kommer att arbeta för att det skall vara möjligt att dela grupperna under dagen, detta för att varje barn skall få de bästa förutsättningarna för en trygg och lärorik miljö på förskolan.

Projektinriktat arbete

På förskolan har vi en Natur och språk profil och det innebär att vi arbetar med olika projekt inom Natur och språk. Vi kommer att dra igång terminen med Leka och lära Naturvetenskap ute och inne.

Studiedagar, föräldrarmöten, utvecklingssamtal lov och andra viktiga datum att känna till finns i kalendern på hemsidan.

Förskolechef

Denna hösttermin 2017 kommer vi även att få en ny förskolechef Felicia Jallow Wallén. Hon har tidigare arbetat som utvecklingsansvarig med ansvar över det pedagogiska arbetet och arbetsmiljön. Hon kommer att arbeta som förskolechef och i barngrupp.

Sjukanmälan

Sjukanmälan görs till förskolan till respektive avdelning, meddela även dagen innan ni kommer tillbaka till förskolan

Transport

Vi kommer fortsatt att erbjuda transport. Vi har en bussvärd i varje buss som hjälper era barn att sitta säkert med bälte och för att de ska känna sig trygga i bussen.

Taher bussvärd Karslund 070-487 27 63

Yasar bussvärd Ladugårdsängen 073-970 91 37

Vi välkomnar alla barn och föräldrar till oss!