Stora Nallen veckobrev v45

Hej alla föräldrar, hoppas ni haft ett trevligt höstlov och myst mycket med era barn. Nu har vi kickat igång andra halvan av terminen och därför också bytt tema. Vi har under denna vecka bara kommit igång och pyntat så allt är redo till nästa vecka då vi startar igång temat ordentligt. Vi kommer ha tema Cirkus och göra massor av roliga aktiviteter framöver. Vi kommer lära oss om djur, leka akrobater, måla med ansiktsmålning, få besök av clowner m.m.

Vi har, förutom busat och lekt, fokuserat på att börja lära oss månads-sånger, veckodagar och även pratat om vad vi gillar att äta. Vi vill gärna att ni skriver namn i allt barnen äger, då det lätt försvinner saker i hallen. Börja även leta reda på vinterkläder då det blir kallare och kallare. Med det sagt vill vi önska er en trevlig helg!

//Hanan, Aida och Moa från Stora nallen.