Jasmine, Stora Nallen veckobrev v43

Hej och Asselamo Alejkum alla föräldrar!

Denna vecka har vi avslutat tema ”Cirkus” med en föreställning för Lilla Nallen. Barnen fick uppträda som clowner, lejon och akrobater. Lejonen visade upp några konster medan clownerna dansade clowndansen och akrobaterna gick på lina, gjorde kullerbytta och rockad rockring. Vi hade ansiktsmålning på barnen som var clowner och lejon. Barnen var glada och förväntansfulla över att få uppträda och klarade det mycket bra.

Stora Nallen har dessutom gått på promenad och varit i skogen. Denna gång hade vi med oss en plastpåse för att städa bort allt som inte skulle vara i skogen, och på sådant sätt lära barnen att värna om sin natur. Barnen tyckte att det var roligt och var väldigt duktiga på att plocka bort skräpet. Roligt att se!

Dessutom hade vi fotografering på tisdagen vilket också gick bra.

Vi önskar alla en trevlig helg!

Med vänlig hälsning pedagogerna på Stora Nallen
Hadeel, Denisa, Sena och Karin