Jasmine, Lilla Nallen veckobrev v42

Hej alla föräldrar!

Den här veckan har barnen härmat några clowner som gör olika ljud med munnen, det är en språkträning för yngre barn. Vi har även sjungit våra sånger från cirkuskören med instrument. Barnen fick då spela olika instrument samtidigt som vi sjöng. Vi har också tränat på vad som är lika och olika. Vad är större och vad är mindre. Detta gjorde vi då genom att dela ut kort med olika cirkusakter och cirkusdjur. Därefter lade vi ut likadana bilder i mitten, barnen skulle utefter sina bilder gissa vilken bild som var lik deras. Vidare har vi även fortsatt med cirkusröris. Vi har haft en trevlig vecka med mycket skratt och skoj.

OBS! Det har blivit kallare väder och vi vill påminna om att ta med tjockare kläder inklusive vantar och mössor. Vi vill även påminna om att det är fotografering igen tisdagen den 20 oktober.

Trevlig helg och tack för en underbar vecka önskar Khadra och Pernilla, pedagogerna på lilla nallen.